Mârșăvia în stare pură – Emil Boc

Credeam că n-o să mai scriu despre subiecte politice. Am avut mai multe motive să mă răzgândesc :

1. Emil Boc … care a redevenit foarte vizibil după guvernarea dezastruoasă din ăst an … și la fel de mincinos ca înainte, tupeist și arogant. Macho Piciu a revenit. Credeam că PE RUdarul ăsta o să-l văd în PERU, pe valea Urubamba, la poalele vârfului Machu Picchu.

2. Vasile Blaga, Adriean Videanu și Radu Berceanu … care au fost ieri la sediul ministerului de interne ca să le mulțumească vânzătorilor de țară că au închis ochii la fraudarea alegerilor – poliția e cu ei.

3. Votul militarilor… care a fost împotriva lui Traian Băsescu (vedeți rezultatele votării în teatrele de operații unde e elita armatei) – armata e cu noi.

4. Nu sunt de acord cu ideea unui guvern de uniune națională – a cui va mai fi atunci răspunderea ? De fapt nu sunt de acord nici cu intrarea PNL în același guvern cu PD-L. Mai bine în opoziție.

Advertisements

22 Responses to “Mârșăvia în stare pură – Emil Boc”

 1. Vania Says:

  Dacă “armata e cu noi”, e bine! Tot e luna decembrie…

 2. matilda Says:

  Traian Stalinescu va băga zîzania în opoziţie, pentru a o dezbina. Şi sunt destui care pentru cuvîntul magic “minister” îşi trădează şi mama.

 3. cristian Says:

  intr-un fel sau altul mingea e tot la pnl; moral e corect sa ramana in opozitie; real, in doua saptamani pdl face majoritate singur; iar daca se intampla asta 3 ani in transee vlaguiesc (cel putin de bani) si cel mai destoinic primar/consilier/etc.)
  asa ca e destul de complicat…

 4. teonegura Says:

  Despre intrarea PNL la guvernare o sa scriu probabil maine, nu pot risca sa ma injuri invadandu-ti spatiul fara remuscari. Cat despre Boc, si-a dat examenul de (in)competenta, de umanitate, ori de acar mucos…

 5. mirko Says:

  putericeanu cam o da cotita dupa ster-ling-ind o guvernare cu otzu’ al mare! sa nu i se in-tunericeasca mintea crinului dupa asta pierdere!

 6. brad Says:

  Formarea unui guvernul de uniune nationala ar indica o criza economica deosebit de grava, ale caror urmari ar fi incalculabile la nivel … de imagine … ori, un partid cu imagine sifonata de o reforma drastica, se stie, nu rimeaza cu votul emotional !
  Pierdut Balcerowicz ! Il declar nul !

  Se pare ca elita armatei nu este dislocata in Iraq sau Afgahanistan, ci mai degraba la bucuresti … judecand prin prisma recentelor avansari.

  PE RUdimentarul de Boc ar fi bine sa-l lasi in pace;peste 2 saptamani, il pune udrea varf in bradul ei de Craciun !

 7. daurel Says:

  Am ajuns sa ma rog si pentru politicieni: sa le dea Domnul minte!

 8. Dan Chichernea Says:

  Sictir maxim. O să-mi vând televizorul probabil în următoarea perioadă.

 9. Cristian Lisandru Says:

  Jale mare, asta este imaginea de azi a României… Nici bani de colivă nu vor mai fi…

 10. Gabriela Savitsky Says:

  E important cum ar acţiona armata “în caz de”. Mai sunt însă Jandarmii, cei din ISU şi SRI-ul. De data asta s+ar putea să nu mai fie doar diversiune.

 11. Ada Rus Says:

  PNL nu intra la guvernare. Nu PNL-ul lui Crin. De asta sunt sigura. Am sa fac o marturisire insa. Sunt votant PNL de cand ma stiu… cu drept de vot (sic!) dar in cazul in care s-ar ajunge la demisia lui Crin, eu l-as urma oriunde ar merge. E un om de mare caracter si sunt recunoscatoare pentru faptul ca s-a nascut in Romania, in anul in care trebuia, ca sa poata aparea acum asa cum a facut-o.
  P.S. Emil Boc e invizibil de fapt, el e o parere de om intr-o impresie de politician care la randu-i e intr-o maschota de participant activ la guvernare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: