Șacal

Szakal Andras, purtătorul de ghiul, fostul subprefect de Brașov și noul șef al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, cel care a venit cu mobilierul de la Brașov … vorbește cu atâta nesimțire la emisiunea Danei Grecu încât credeam că este pedelist. Nu, e udemerist. Sau fost udemerist și acum pedelist. Sau … tot aia. Șacalii se înmulțesc.

Advertisements

23 Responses to “Șacal”

 1. teonegura Says:

  Chat Noir, nu pot sa ma impiedic sa nu-mi aduc aminte de niste-amici comuni, din blogosfera, ce laudau minoritatea verde ca-l va debarca pe Base, nu cu mult in urma. I-am spus, discret, stimabilului, ca eu pe unguri ii cunosc de pusti, ca am crescut cu ei si am mai si avut experienta unui martie din ’90, la Targu-Mures, cand barbarii, desi copil nevinovat fiind, ma fugareau cu batele sa ma cafteasca. S-au cizelat de-atunci, dar tot magari oportunisti si uzi mereu in pantaloni au ramas, de la emotiile de-a fi cu orice pret cu osu-n gura.

 2. cristian Says:

  sunt mai hoti, dar si mai destepti; din pacate;

 3. StropiDeSuflet Says:

  … “unde eşti tu Tepeş Doamne…

 4. lucia Says:

  Barba! 🙂 (csakall=barba pe limba lui Kelemen Hunor-culturnicul sef)

 5. brad Says:

  Experienta unui martie din ‘90 a fost “necesara” pentru “omologarea” serviciile secrete.
  Vad ca lasi chestiile antipatice in seama mea…
  :)))

  Sakal asta… cameleonic se pierde in adunatura care ne guverneaza.

  • Chat Noir Says:

   Da … chestia cu pericolul maghiar a fost întotdeauna folosită de băieții deștepți. În decembrie ’89 militarii (printre care și “suprasemnatul”) au fost închiși în cazărmi (16-22 decembrie – fără acces la radio sau TV) și în fiecare zi venea securistul de serviciu și ne vindea gogoși despre trupele ungurești care sunt masate la granița cu România.

 6. lucia Says:

  szakall=barba
  Scuzati,incalzirea globala ma afecteaza!

 7. harlau625 Says:

  Colega, interesante pozitii pro pensionari militari a unor cotidiene (Ev.Z si Gandul). Mai multe pe http://www.promotia1970.wordpress.com. Daca de pe tabelul cu colegii negasiti, ai stiinta despre cineva, da un e-mail cu adresa si eventual telefonul lui, sau scrie direct la comentarii pe blog). Speram ca in august sa-i aducem pe toti la a 40-a aniversare de la terminarea Liceului Militar. ( Comentariul este offtopic, de aceea te rog sa nu-l postezi pe blog). Multumesc. Cu bine si cu sanatate!

 8. theodora0303 Says:

  Aaaa deci este UDMR-ist!!! Si eu am crezut ca este PDL-ist.

 9. mirko Says:

  cita vreme leul de la forul tutelar are nevoie si de szakali,borat vor fi for ever! cind independentii se vor mai intari cu alti dependenti de stirvuri de la psd si pnl, foaia se va intoarce!

 10. anca Says:

  la ghiulul cela merge si o unghie la des’tu’ al mic!! 😆
  stii cum se spune despre unguroaice? e U DeMeRe(u) 😆

 11. Marius Ola Says:

  Mi-ai luat porecla din gură. Când era prin Braşov, aşa îi spuneam şi eu, inclusiv la fotbal, dar pe atunci era UDMR-ist şi se cam ofitica. Şi acum se oftică, dar din prima pedelistă…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: