Puțin mov …

ORIZONTAL :

1) Mov combinat cu (l)ila ! – Aerul … care ne adoarme. 2) Avânt printre ghețuri – O RÂNJI ea la noi … dar tot o învingem. 3) Vas, din răsărit, care ne aducea ceaiul – Părul făcut măciucă. 4) Îndreptar ortografic – Cetățean din Roma ! – Găsite în stoc ! 5) Nimicul fără ĂLA MICUL ! – Funcționar pe gustul lui BOC. 6) A trece clasa. 7) Esența viilor (tare asta) – Fruct ispititor. 8.) Tatăl copiilor – Culoarea curățeniei. 9) Lăsat rece – Vorba lui Azor. 10) Aparat de proiecție pentru montajul filmului sonor – Tăiat de MACHEDON. 11) Alternativă de succes (à la guvernarea BOC) – Bilețelele DUDUII.

VERTICAL :

1) Cei de pe (la) ban…chetele EPICUREANULUI – Titlu individual. 2) Descoperitorii mișcării de rotație a pământului – Soțul puicuței prezidențiale. 3) Taxa lui DIJMĂRESCU – Cauza noastră (pl.). 4) A scăpa de la înec – VLĂDESCU pentru BOUREANU (dim.). 5) BĂSESCU, în mijlocul poporului, sugând lichide rubinii. 6) Astfel – E timpul să ne sculăm – Esență tare. 7) A chema la întrecere – Haită de căței (pop.). 8.) Esență de ceai ! – MUTU la teatru – Leah care a scos-o pe dânsa de la inimă ! 9) Un gest nervos – A mormăi. 10) Fată impresionabilă – Lila. 11) Recrutarea portocalie – Cade !

Dicționar : MOVIOLA.

Soluția :

Advertisements

Tags: , , ,

16 Responses to “Puțin mov …”

 1. Lilick Says:

  Excelent. 🙂 Te-am votat si la concursul Luciei. 🙂

 2. cristian Says:

  foarte fain careu 🙂

 3. brad Says:

  Foarte fain, da’ cam uşurel … l-am făcut în 30 de secunde !
  Unde am văzut pătraţele colorate am trecut MOV … pentru restu’ există dicţionare !

  🙂

 4. ROBERT HORVATH NEW YORK Says:

  TISMĂNEANU VREA INSTITUTUL LUI MARIUS OPREA

  “Adică, eu să-mi văd de morţii mei, iar ei să pună mâna pe institut”.
  A zis Marius Oprea la Ediţia – cu adevărat – specială de la Antena 3

  DESCONSPIRAREA INTELECTUALULUI ROSU VLADIMIR TISMANEANU !
  ( APARITIA UNOR NOI DOCUMENTE COMPROMITATOARE )
  ATENTIUNE ! EXPLOZIV ! ATENTIUNE !
  In decursul anului care a trecut am incercat fara succes sa atrag atentia autaritatilor despre activitatea lui Vladimir Tismaneanu. Plicul meu cu documente
  a fost refuzat de Ambasadoarea Romaniei la ONU Simona Miculescu, la care am avut o audienta.
  Dansa a refuzat sa se uite la documente, precizand ca in cazul in care descid plicul
  compromitator audienta mea a luat sfarsit. Dansa a refuzat deasemenea scrisorea
  mea adresata presedintelui Traian Basescu. Deasemenea mentionez ca memoriile mele oficiale trimise directorilor servicilor speciale romanesti au ramas fara raspuns. Scisoarea catre Basescu ca si celalate au fost trimise retransmise prin intermediul Ambasadei Romaniei in SUA. Aceste actiuni de musumalizare sunt de o gravitate speciala facand parte dintr-o conspiratie institutonala urmarind sa salveze pe Presedinte de un urias scandal politic cu largi repercusiuni internationale.
  DESCHIDETI : http://devanewyork.blogspot.com/
  Tot pe acest blog puteti urmarii serialul ” DESCONSPIRAREA LUI VOLODEA “. Cele 7 Articole urmareasc inceputurile si intreaga cariera de agent fidel comunismului pana la EXPULZAREA DIN SUA care va avea loc datorita denuntului meu adresat
  Serviciului de Emigratie American.

  Robert Horvath Deva Cineast http://www.devagallery.com/

 5. Vania Says:

  Subversiv careu!

 6. daurel Says:

  Cred ca n-a mai ramas nici un cuvant deocheat nedescantat!

 7. Filme cu bloggeri « Noaptea iguanei Says:

  […] Hera – Tom Hanks în rolul Dr. Robert Langton din filmul “Codul lui DaVinci” Chat Noir – Laurence Olivier în rolul Julius din filmul “A Little Romance” (“Mica […]

 8. ROBERT HORVATH NEW YORK Says:

  TRIUNGUL GANSTERESC TISMANEANU – BASESCU – PATAPIEVICI

  ( FURT DE MILIONE DE DOLARI DIN BANII STATULUI IN PLINA CRIZA ECONOMICA ,IN TIMP CE SE REDUC PENSIILE SI COPII PLANG DE FOAME ! )

  SCRISOARE DE LA AMBASADA ROMANIEI LA WASHINGTON

  Stimate domnule Horvath,

  Vă confirm primirea mesajelor dvs. transmise Ambasadei României la Washington la 1, 12 şi 16 Ianuarie 2010, înregistrate la ambasadă cu nr. P 2330 Ambasada a transmis mesajele respective in tara.

  Cu stimă,

  Adrian Tudorache
  Ambasada României la Washington

  Cu alte cuvinte Guvernul Romaniei si Presedintele Traian Basescu au luat
  cunostinta de urmatoare scrisoare oficiala (fragment)

  Domnului Traian Basescu Presedintele de onoare ICR.
  “AL Capone a sfarsit la inchisoare pentru evaziune fiscala. De el sa ocupat aceiasi institutie care se ocupa de dumneavoastra” U.S. Treasury ;” Office of Terrorism and Financial Intelligence (TFI) TFI are ca scop is to disrupt and dismantle money laundering organizations and prosecute money launderers to the fullest extent of the law. “ICR NEW YORK IS A CRIMINAL ENTERPRISE ACTING IN U.S. Sa va dau un exemplu clasic al operatiei TRIUGHIUL. Seful organizatiei mafiote(BASESCU ) da ordin. Financiarul ( PARAPIEVICIi ) face un cec 100.000 $ Mesagerul (MIHAES ) pleaca cu cecul bine ascuns spre USA. Spalatorul (TISMANEANU) deschide FICTIV un “Centru de Studiu” al comunismului pe langa Universitatea din Mariland. Nu conteaza ca la 20 de ani de la caderea comunismului subiectul nu intereseaza pa nimeni . Banca este BUGETUL ICR. (CECURILE ADUNATE INSUMEAZA CATEVA MILIOANE DE DOLARI) Pentru a da acoperire actiunii spalatorul devine agentul diversiunie si purtator de cuvant.
Pentru a conecta pe spalator ( tismaneanu ) de bugetul urias de milioane de dolari ICR ( basescu ) Tismaneanu este plimbat la toate icr-uri din jurul lumii. Actiunea gansterilor in care unul este presedintele tarii, continua de 4-5 ani si ar fi continuat multi ani daca nu eram eu. Fiind cetatean american am atentionat TFI….In incheiere va sugerez o solutie. Deschideti o ancheta prezidentiala, dati vina pe altii si si semnati demisia. In caz contrar nu pot decat sa va urez puscarie usoara !
  Document atasate.-Partituri şi roluri de Mircea Mihăieş
  -romania literara- in care Vice- presedintele ICR viorbeste de primul cec de 100.000 acordat lui Tismaneanu din Bugetul ICR,in 2004 La ora actuala cecurile insumeaza mai multe milione de dolari furati din buzunarul romanilor.

  ROBERT HORVATH DEVA cineast USA http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com

 9. voxpulica « Ioan Usca Says:

  […] Mare – da aici nu citeşti propaganda ateistă, să te strici la cap!, Florin Crăciun, Dan Brad, Chat Noir, Ionuţu, Dan Chichernea, Dramoleta, Dragoş Sorin Nicula – dacă nu-şi face blogroll şi nu te […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: