Atunci … ne-au condamnat pe toți la moarte !

A fost o vreme când doi oameni, cu o mașină de scris, l-au dat jos de pe scaunul pe care se cocoțase pe cel mai puternic om al planetei. Era vremea când ziarele aveau credibilitate, ziariștii onoare … iar oamenii îi citeau și reacționau. La noi, în anii ’90, oamenii încă știau să-și apere drepturile. Apoi, încet, încet au fost manipulați, amăgiți, îndobitociți  și acum se încearcă înregimentarea lor. Puterea ne vrea pe toți îmbrăcați în portocaliu, culoarea zeghei condamnaților la moarte. Ne pregătesc celule, ne dezbină, ne izolează, ne condamnă, iar, pe toți la moarte. Mișcarea violetă e singura care vine să le spună, în ultimul timp, că încă suntem vii, că încă putem lupta, că încă mai avem o speranță. Îi așteptăm și pe politicieni să se alăture mișcării noastre. Spiritului ei. Dacă vor trece toți de partea părții întunecate, atunci … ne-au condamnat pe toți la moarte.

Advertisements

16 Responses to “Atunci … ne-au condamnat pe toți la moarte !”

 1. Lilick Says:

  Da… A treia cale de fapt nu exista… Ne impotrivim sau, daca nu, vom purta toti zeghe portocalii in scurt timp.

 2. Dan Patrascu Says:

  Inclusiv prin decizia lui Boc de a-l demite pe Marius Oprea am fost condamnati din nou la moarte. Asa sistematic si cu sange rece.

 3. theodora0303 Says:

  Asa este. A treia cale nu exista.
  “Trebuie sa stii ca poti sa mergi mai departe, sa iti repeti asta, sa lupti impotriva tuturor celor care iti spun sa te opresti si ca nu mai are rost sa continui. Hai ca se poate !!!!”
  http://theodora0303.wordpress.com/2010/02/27/hai-ca-se-poate/
  O zi buna!

 4. mirko Says:

  nu mor bloggerii cind vor calaii! cita vreme nu ne inchid astia, facem ce stim si cit ne pricepem!
  hai cu martisoarele!

 5. Lucia Verona Says:

  Tertium non datur.

 6. Florin Matei Says:

  Abia aştept să văd dacă ciuruirea a fost, într-adevăr, un fleac. Că, dacă nu…

 7. Andi Says:

  Deocamdata, scrasnesc din dinti. Stiu ca nu e de ajuns, macar dau un semnal ca sunt nemultumita 🙂
  Duminica usoara

 8. daurel Says:

  STRUCTURILI lui Ceausescu, preluate de Iliescu,… platite acum de un alt Escu…

 9. Alexandru Marin Says:

  Suntem condamnati la moartea spiritului, daca nu facem tot ce ne sta in putinta sa ii oprim.

 10. Mărţişoare « Noaptea Iguanei Says:

  […] – Adc – Cell61 – Adi Hazaparu – Băiatul ciudat – Călin Hera – Chat Noir – Geocer – Horia – Paul Gabor – Turanbar – Măce – Le Petit Prince – […]

 11. matilda Says:

  Apatia şi degringolada opoziţiei aduc apa la moara lui Băsescu.
  Să scuturăm puţin oamenii politici, să-i trezim la realitate!

 12. harlau625 Says:

  Eu zic sa invatam sa-i injuram corect romaneste! Toti sunt o apa si un pamant. Singura lor doctrina politica este accederea in preajma “marelui ciolan”, bugetul de stat. Mai citeam cate ceva din discursurile de pe la congresul PSD si PC. Toti doresc sa ajunga la guvernare. Nimic despre ajutarea celor 18 milioane de romani ajunsi la pragul de saracie extrema, sau a celor aproape 1 milion de someri!

 13. Vania Says:

  Socotesc morţi pe cei ce aleg întunericul…

 14. rhorvath Says:

  O LOVITURA TERMINALA PENTRU REGIMUL BASESCU. AGENTUL ROSU VLADIMIR TISMANEANU A INTRAT IN USA CU UN PASAPORT SI UN NUME FALS !
  AMBASADA ROMANIEI IN SUA.
Ministru Consilier
Domnule Cristian Gaginsky
Va rog trimiteti Presedintelui Romniei acest document.

  Presedintele Romaniei Traian Basescu.
  Excelenta
  Trimit atentiei dumneavoastra un memoriu cu o importanta deosebita. El relefeaza pentru prima data fatul ca Vladimir Tismaneanu a fost trimis in Statele Unite ca agent al securitatii romane. Surse absolut sigure documenteaza faptul ca infiltrarea
  sa produs sub un nume fals cu un pasaport fals . In consecinta va adresez rugamintea de a deschide de urgenta o ancheta la nivel prezidential. Mentionez ca in calitate de cetatean american am cerut o ancheta organizatilor de investigatie si de emigratie a SUA. O copie a acesteui document a fost trimisa Ambasadei SUA de la Bucuresti.
  Va rog a confirma primirea memoriul si numarul de inregistrare.
  Robert Horvath Deva
  cineast USA
  DESCHIDETI: http://devanewyork.blogspot.com/

  DESCONSPIRAREA AGENTULUI VLADIMIR TISMANEANU
  Actiunea de infiltrare a Europei Libere cunoscuta sub numele de cod Cain a fost o
  actiune bilaterala a securitatii romane ( Unitatea 0617 din Directia 2 DDS spionaj ) -Brigazile Rosii Intenationale format din fosti luptatori ai razboiului civil din Spania ( controlat de NKVD ) – Partidul Comunist Spaniol. Cordonarea sa facut zilnic prin mesajele codificate al postului de radio Pirinei in limba spaniola.cu sediul la Bucuresti. Documente despre aceasta actiune pot fi gasite in arhivele sectiei internationale a PCR.
  In Septembrie 1981 Gizela Vass sefa sectiei deschide un pasaport cu o viza turistica unica pe numele Vladimir Tismaneanu cu dreptul de a vizita toate tarile din vestul Europei. Ajuns cu mama sa in Franta vorbeste la Europa Libera impotriva dictatorului Ceausescu si a familiei sale. In curand actiunea de infiltrare intra pe linia moarta. Cererea sa de azil politic in Franta este respinsa ca si cea de intrare in SUA . Intrand in filajul serviciului francez si a celui american agentul Volodea se ascunde sau calatoreste vestul european cu un pasaport fals, timp de 4 ani de zile. ( Ceausescu avea la dispozitie cinci sute de paşapoarte în alb, originale, obţinute de comuniştii lui care lucrau în poliţia spaniolă.).
  Dupa patru ani situatia devenise disperata. Nu se putea intoarce in Romania, avea interdictia de a sta in Franta….etc. Cazul este transferat serviciului cubanez. Conform documentelor, Tismaneanu a sosit in SUA, prin Philadelphia, la 1 octombrie 1985, dupa ce i s-a refuzat a viza de intrare in SUA. Brigazile Rosii Internationale l-au ajutat sa plece in Venezuela si abia in 1985 serviciile roman si sovietic si-au realizat scopul. Sa organizat o casatorie ….. cu o cetateanca romana americana de care a divortat curand. –PENTRU A SE iINFILTRA IN SUA AGENTULUI VOLODYA I SA CREIAT O NOUA BIOGRAFIEi ,UN NUME NOU SI UN NOU PASAPORT !
  PASAPORTUL DE INTRARE IN USA POARTA NUMELE VLADIMIR TISMANETKY SI ESTE DIFERIT DE CEL PE NUMELE VLADIMIR TISMANEANU, CU CARE A PLECAT DIN ROMANIA. AM LUAT CUNOSTINTA DE ACEST LUCRU FIIND PRIETEN CU FOSTA SOTIE A LUI VOLODEA, PE NUME TAMARA TISMANESKY CU CARE AM FOST CHIAR VECINI CU MAI MULTI ANI IN URMA. DOAMNA TISMANETKY ESTE UN TALENTAT ARTIST CARE PREDA ILUSTRATIA DE MODA LA UNIVERSITATE, (FIT NEW YORK.) DANSA A PRECIZAT CA A PRELUAT ACEST NUME PRIN CASATORIE. Orice comentariu in plus este de prisos, agentul Volodya fiind desconspirat.
  Robert Horvath DEVA Cineast USA
  http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com/

 15. Chat Noir Says:

  @ All
  Scuze ca nu v-am raspuns – am avut un deces in familie – de maine revin pe blog.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: