Ein Volk, ein Reich, ein Führer

Țara se duce de râpă și pe băSSeSScu îl doare drept în … constituție. De fapt el are doar o problemă … “Mein Kampf”. Lupta lui cu sistemul ticăloșit care nu-l acceptă ca führer. Măcar nemții au o scuză … zugravul Schicklgrüber avea talent oratoric. Noi n-avem nici una … al nostru n-are nici un talent. Are în schimb 5 milioane de rumegători care-i sorb hăhăielile ca pe niște idei de reformare a statului. Iar opoziția noastră se bate în congrese. Și în talk-show-uri.

Modificarea constitutiei nu va aduce nimic bun țării ăsteia. Asta-i o falsă problemă. Nu constituția ne duce spre groapa de gunoi a Europei ci președintele și camarila lui nesățioasă. Ei trebuie schimbați și aruncați la lada de gunoi a istoriei. După 20 de ani cercul s-a închis. Ne-am întors de unde am plecat. Ba chiar mai jos acum după ce am gustat și din deliciile libertății. Depinde doar de noi dacă vom asista tăcuți cum suntem iar îngenuncheați sau vom ieși să protestăm și să ne apărăm drepturile. Depinde doar de noi. NU … SCHIMBĂRII CONSTITUȚIEI !

20 Responses to “Ein Volk, ein Reich, ein Führer”

 1. Rational Idealist Says:

  Cum ziceam si eu: Opriti reforma statului, vreau sa cobor!
  http://rational-idealist.blogspot.com/2010/03/opriti-reforma-statului-vreau-sa-cobor.html

 2. transildania Says:

  Sunt de acord ca nu trebuie schimbata in nici un caz constitutia in sensul in care se doreste ea schimbata acum, spre o reducere a rolului parlamentului. Daca e sa fie schimbata atunci in sensul opus, catre un sistem parlamentar.

  • Chat Noir Says:

   Eu cred că avem probleme mult mai importante de rezolvat acum … modificarea constituției poate să aștepte … iar dacă se va face … să fie doar în sensul arătat de tine 🙂

 3. harlau625 Says:

  Un pamflet acid! Sa nu te recunosc, colega. Cat despre Basescu, totul este pentru imagine. Basescu “fate ca muncesti”. Cine vrea reducerea parlamentului? Nimeni, inci chiar PeNaL-istii, nici ungurii. Poate citim pe undeva despre prima ciocnire intre Basescu cu Ponta (proaspat ales) si Antonescu reales. Va fi un circ pe cinste!

  • Chat Noir Says:

   Reducerea numărului de parlamentari e o prostie … doar ideea trecerii la un parlament unicameral o întrece. Vezi să nu cazi în plasa propagandei portocalii. 🙂

 4. theodora0303 Says:

  NU … SCHIMBĂRII CONSTITUȚIEI !
  Subscriu in totalitate.
  O zi buna!

 5. Patruzeci de mucenici « Gabriela Savitsky Says:

  […] 21. Rebusache […]

 6. rhorvath Says:

  Ambasada Japoniei in RomaniaIN
ATENTIA
Dl. Ambasador Natsuo AMEMIYA
Ambasada Japoniei in Romania
在ルーマニア日本国大使館
NOTA INFORMATIVA:
  CU OCAZIA VIZITEI PRESENTELUI BASESCU IN JAPONIA CINEASTII ROBERT HORVATH- DEVA SI SOTIA SA KIYOKO HORVATH DECLARA GREVA FOAMEI IN FATA AMBASADEI ROMANE DIN TOKYO.
  BLOG http://devanewyork.blogspot.com/

  PRESEDINTELUI ROMANIEI TRAIAN BASESCU.
  Ma numesc Robert Horvath Deva si sunt de meserie cineast. Am absolvi IATC Bucuresti si am lucrat la toate studiourile din tara. Continui sa-mi exercit profesia la studioul meu de film cu sediul in New York si Tokyo. In occident sunt cunoscut mai ales ca pictor si fotograf artistic. Ultima mea expozitie ” FROM DALI TO DEVA ” sa bucurat de succes . http://www.devagallery.com/
  In I976 fiind acuzat de trimiterea unor materiale filmate despre Ceausescu am fost acuzat de inalta tradare. In timp ce eu mi-am pus viata in joc pentru caderea comunismului, un politruc rosu, pe nume Vladimir Tismaneanu scria ( tot in 1976)
  “Un răspuns de principiu,……îl aflăm în definirea de către tovarăşul Nicolae Ceauşescu, secretarul general al Partidului Comunist Român, de pe poziţiile marxismului creator, (…).. Singura modalitate de a depăşi acest statu-quo este revoluţia socialistă, în care clasa muncitoare, condusă de Partidul politic revoluţionar, va avea rolul principal”.
  Acum cateva luni am incercat sa prezint documente importante reprezentantei Romaniei la ONU Simona Niculescu care sa fie predate dumneavoatra. Ele clarifica pentru prima data fatul ca Vladimir Tismaneanu a fost trimis in Statele Unite ca agent al securitatii romane, cerand deschiderea unei anchete prezidentiale. Dansa a refuzat precizand ca daca voi deschide plicul cu documente confidentiale, audienta a luat sfarsit. La intalnire au participat adjunctul misiunii T Morar si consulul adjunct la New York A.Berechet. Datele principale pot fi gasite in serialul de 12 articole intitulat DESCONSPIRAREA SOBOLANULUI ROSU VOLODYA TISMANETKY publicat pe blogul meu personal.
  Nu ramane decat sa ma alatur celor mai mult de o suta de personalităţi marcante ale militantismului anticomunist din Europa şi din lume şi-au exprimat ingrijorarea faţă de modificarea misiunii Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc. Mentionez printre ele pe laureata premiuluiNobel Herta Muller si pe Radu Ioanid director la Muzeul Holocaustului din Washington.
  In consecinta in semn de protest privind restrîngerea investigării crimelor comunismului si a numirii lui V.Tismaneanu in fruntea IICCR declar simbolic greva foamei pe timpul vizitei oficiale a persoanei dumneavoatra in Japonia.
  Robert & Kiyoko Horvath Tokyo Japan
  BLOG http://devanewyork.blogspot.com/

 7. mirko Says:

  ein man, kaind worth, one base, one shit, no president!
  off:scuze, cu germana…

 8. lucia.alexandru Says:

  Chat,am crezut ca am gresit blogul!Cata vehementa,forta si convingere!Nu sunt malitioasa,tine-o tot asa!Dar

 9. lucia.alexandru Says:

  daca se poate,mai des.

 10. Florin Matei Says:

  Nu că n-ai avea dreptate, dar… noi fiind câţi la sută?

 11. Andi Says:

  Ein Fleac, Ein Ratte, Ein KleinFuttăr …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: