69 de kissling-ăi

69 de senatori … rușinea României. Ei încearcă să blocheze lucrările senatului … iar apoi vine Berceanu să-i acuze pe ceilalți că le blochează. O tactică fascistă. Ca la incendierea Reichstag-ului. Incendierea Reichstag-ului a fost un moment cheie în consolidarea Germaniei naziste. Și România seamănă din ce în ce mai mult cu Germania lui Hitler. Acești senatori sunt cei care vor trebui judecați de un tribunal ca cel de la Nürnberg. Să nu-i uitați ! Ei duc România spre o dictatură fascistă. Fasciile și securea ne vor guverna dacă nu avem grijă. Nu mai are importanță constituția actuală. O vor schimba și deci nu mai contează. Rușine portocaliilor, pseudoindependenților și îndrăgostiților de dos prezidențial. Suntem sub semnul lui 69 … al celor care ling dosul băsescului și sug vigoarea țării. Rușine !

Suntem într-o situație foarte gravă. Am ajuns aici și din cauza slăbiciunii opoziției … care s-a întrecut în congrese și dezertări. E timpul să ieșim în stradă. Numai în noi mai este speranța. Hai România !

23 Responses to “69 de kissling-ăi”

 1. cristian Says:

  doar 69 ? sunt mai multi…

 2. Lilick Says:

  Opozitia trebuie sa invete sa reactioneze. Inclusiv prin chemari in strada.

 3. Ada Rus Says:

  Nu ştiu ce fel de naţie suntem, dar sigur suntem ciudaţi. Unii ies în stradă pentru motive care nouă, românilor, ne-ar părea aiurite. Noi rezistăm, strângem din dinţi, dar mă întreb până când?
  Cât despre opoziţie, zău că mi-ar plăcea să avem una. Concretă, palpabilă care să facă ceva. Dar mă gândesc că şi cei din opoziţie sunt ca restul poporului. Poate şi ei aşteaptă ca altcineva să facă ceva.

  • Chat Noir Says:

   Hai să facem noi ceva … să ieșim zilnic în stradă ca pe vremea Pieții Universității. Iar apoi să vină și greva generală … să-i dăm jos și să-i judecăm pe portocalii pentru trădare de țară și subminarea economiei naționale. E destul de simplu … voință să avem.

 4. Un tanar de stanga Says:

  Ciudati mai suntem nene 🙂

 5. lucia.alexandru Says:

  Noi…ceilalti +1000000 de someri in geci portocalii

 6. Andi Says:

  Titlul e tavalitor. Realitatea e dureroasa. Combinatia asta trebuie sa rupa ceva.

 7. brad Says:

  Inca de acu’ fo’ 4 luni, intrebam pe toate blogurile despre conditiile acordarii imprumutului FMI.
  Acum numai despre asta se vorbeste, dar intrebarile esentiale tot nu se formuleaza …

 8. matilda Says:

  Să ieşim şi să-i buşim ! Pînă nu ne termină ei. Cred că atunci cînd ies sindicaliştii în stradă, ar trebui să-i însoţim toţi, că pe toţi ne doare…
  Pe curînd, în Piaţa Universităţii, că tot îi e dragă lui Băsescu.

 9. theodora0303 Says:

  “Suntem într-o situație foarte gravă. Am ajuns aici și din cauza slăbiciunii opoziției … care s-a întrecut în congrese și dezertări. E timpul să ieșim în stradă. Numai în noi mai este speranța. Hai România !”
  HAI CA SE POATE!!!!

 10. rhorvath Says:

  Corespondeta speciala :
  BASESCU S-A INTALNIT CU IMPARATUL JAPONIEI AKIHITO SI IN CURAND SE VA INTALNI CU CEAUSESCU !
  – Vizita se bucura de insuccesul asteptat –
  PRINCIPALELE ZIARE JAPONEZE AU PRELUAT PE PRIMA PAGINA CELEBRA POZA A PRESEDINTELUI ROMAN LOVIND UN COPIL. STATIA DE TV NHK AU TRANMIS IMAGINI DESPRE GREVA FOAMEI DECLARATA DE CINEASTII ROBERT & KIYOKO HORVAH ,STIRE A FOST PRELUATA DE MAJORITATEA STATIILOR TV DIN JAPONIA. . GREVA FOAMEI SE DESFASOARA IN PARCUL DIN FATA PALATULUI IMPERIAL. CU OCAZIA CONFERINTEI DE PRESA- SOTIA MEA A PREDAT UN PLIC AMBASADORULUI ROMAN DE LA TOKYO . IATA CONTINUTUL MESAJULUI CATRE PRESEDINTE.

    DOMNULE PRESEDINTE TRAIAN BASESCU
   VA DAU O VESTE PROASTA- AGENTURA SECURITATII  ROMANE  DIN JAPONIA SA PRABUSIT !
  ( O SEARA SPECIFICA ROMANEASCA LA RESTAURANTUL SECURITATII NUMIT ” DARIE”  DIN TOKIO. -UN MICROFON SUB MASA ! ) DESCHIDETI http://devanewyork.blogspot.com

 11. Dan Chichernea Says:

  69 e un număr prea mic, nu găseşti ? 🙂

 12. Marius Ola Says:

  cred că numărul e de vină:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: