Teme false

Dați-mi un consiliu și voi schimba Bucureștiul spunea Băsescu la alegerile pentru al doilea mandat de primar al capitalei. Eu nu voi abdiCA CA Ciorbea spunea același personaj. Bineînțeles c-a abdicat când a avut consiliul dorit. Dați-mi un prim-ministru și o majoritate parlamentară și vă voi duce la bunăstare și fericire spunea același individ în campania electorală pentru al doilea mandat de președinte, expediind cu dos de palmă bunul simț în colțul ringului. Acum le are și nu știe ce să facă cu ele. Acum vrea o nouă constituție și un nou partid de pervertiți dependenți care aruncă bombe goebbelsiene cu punctul de pensie de maximum 45% din salariul mediu. Asta înseamnă că poate fi și 0%. Cei cinci milioane de furajați vor avea ce și-au dorit … un președinte cu puteri maxime și o nouă constituție. În folosul băSSe$$cului și al clicii portocalii hămesite de bani. De fapt nu știu de ce mă zbat. Cei cinci milioane de furajați care au pus botul nici nu merită altceva acum când mor de foame … circ fără pâine oferit de Vicleanu, Bercea NU, Mitza Biciclista, Bull Dog-ul Falconetti, Fiicele & Fiii care vor fura mult timp de acum înainte, ei și urmașii urmașilor lor. Sunt sigur că cei care vor supraviețui vor fi cei cinci milioane de cetățeni care au votat împotriva bășinosului nu cei cinci milioane de cetățeni care au bășini în cap (sursa – argou, e adevărat că se mai spune că au și muci în cap).

Nu mi-a plăcut niciodată Diaconescu. Știam că e securist … acum după ce s-a demascat vorbește exact ca un milițian pupincurist. E precum colegii lui.

Nici Pambuccian nu mi-a plăcut vreodată. Știu că simt bine oamenii. Alt securist deghizat sau, mă rog, pupincurist de conjunctură.

Clica udemeristă e cea mai aproape de spiritul caragialesc … noi cu toate partidele și în toate guvernele …

Boc, încadrat de fălcile buldogului în dreapta și de surâsul viclean al lui Zeroeanu în stânga vorbește ca de obicei fără să spună nimic.

P.S. Sabina Iosub, Paula Rusu și Moise Guran mă stresează la culme. Nu pricep nimic din ceea ce se întâmplă dar discută la nesfârșit. Am ajuns să regret mutarea Danei Grecu la o oră la care mă uit la alte emisiuni.

18 Responses to “Teme false”

 1. mirko Says:

  nimic de spus la ai de se imbuiba-ses-cu de toante! o mica adaugire: pune si allesssandra storcescu ideilor pe lista!

 2. Florin Matei Says:

  Sunt perfect de acord cu tine, dar nu ai pomenit deloc de morga de om important pe care şi-o ia generalul făcut la apelul şlapilor de plajă, Gabriel Oprea, de fiecare dată când apare în faţa obiectivelor TV. E atât de jalnic inspidul ăsta, încât bălul Sârbu, veşnic unsuros, şi platul Diaconescu, cu preţiozităţile lui deprimante, sunt parfum pe lângă el. Ce otrepe!…

 3. harlau625 Says:

  Mi se pare interesanta pozitia generalului R. Mircovici din grupul parlamantar a lui Pambuccian. In publicatiile si siturile militarilor condamna masurile sociale si antimilitarilor ale guvernului portocaliu, insa la vot voteaze din greu in cadrul grupului minoritatilor cu portocalii! Asa ca ce ne miram? Asta este politica. Tradarea celor multi ca sa o duca f.f. bine cei putini.

 4. cristian Says:

  nu va (vor) reusi…

 5. theodora0303 Says:

  “Nu mi-a plăcut niciodată Diaconescu. Știam că e securist … acum după ce s-a demascat vorbește exact ca un milițian pupincurist. E precum colegii lui.” – Nici mie

 6. World of Solitaire Says:

  Vai, tu, Theo:Ce limbaj, ce jargonele. Stiai, si totusi acceptai vecinatatea! Nici un deux piecestacojiu, nu ti-ar mai reabilita imaginea lingvistica. Ce mimineata! Onu

 7. daurel Says:

  Cum, pentru ce se bat? Pentru urmasii urmasilor…lor!

 8. lucia Says:

  Mie m-a placut Diaconescu.Dar, nu stiam nimic despre el 🙂

 9. lucia Says:

  @Chat
  Rezervistii sunt societate civila,sau militara? 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: