Nesimțitu’ dracului

Amicu Bocaport visând la joaca cu bărcuțe de hârtie pe apa Bahluiului, Moartea din Carpați tăind cu coasa din banii de medicamente ai nesimțiților care întârzie să iasă din sistem, gâdele Gea Latu C.Ă.Călău cu barda mică cioplind încă un copârșeu pentru cei mai sus amintiți, Țăndărică Mario Neta cu nasul crescându-i într-o zi cât lui Pinochio într-o singură poveste, James Bond Pudibond umblând pe la F.M.I. dar acoperind goliciunile femeilor pictate, piticul gonflabil Statu Palmă Barbă Cot umflându-se în penele lui badea Mircea, pe autostradă, cântărețul Salam Alecu înarmat cu o pușcă și încins cu o centură lată biciuind spinarea cocoșată a poporului nesimțit … parcă toate mizeriile, scursorile, dejecțiile, murdăriile acestui neam  s-au strâns într-o singură hazna. Și fiindcă toate acestea trebuiau să poarte un nume … ele au fost îngemănate scremut într-o onomatopee turcească … boc.

Advertisements

12 Responses to “Nesimțitu’ dracului”

 1. Andi Says:

  Hm, pare să nu lipsească mult ca anatema asta să-l rupă pe micuț! 😆

 2. mirko Says:

  parca pd-l, rebusistic, ar merge mai bine! adica-lepadaturi democrate!

 3. Dumitriu Says:

  Cine se prinde la un pariu? Pana de “ziua copilului” Boc & comp. vor fi schimbati cu o alta echipa (portocaliu & U.N pentru pro(re)gres din Romania)! Boc este doar scos la inaintare si va fi sacrificat fara mila de primul academician si marinar al patriei!

 4. lucia.alexandru Says:

  @Dumitriu
  Subscriu.
  @Chat
  ..insa,sa nu-ti piertzi vehementa!Boc e doar o piticanie.

 5. brad Says:

  …dap, boc (lb.tc. c..t !) este o tinta falsa, urmand a fi sacrificat prin toamna, la cererea poporului suveran si … satul.
  …base, in schimb, pare mai etern si mai malefic ca ceausescu …
  😦

 6. cristian Says:

  in turca se scrie bok si se pronunta boc… 🙂

 7. matilda Says:

  Micul Băsboc rupe mesele cu palma, la întîlnirile cu sindicatele. Dă şi cu coasa în populaţie… E voinic rău !

 8. rhorvath Says:

  INFILTRAREA LUI VLADIMIR TISMANEANU LA EUROPA LIBERA.
  ESTE ANUL I98I ANUL IN CARE CEAUSESCU ATACA FRONTAL EUROPA LIBERA. “Marele arhitect”, numele de cod al lui Nicolae Ceausescu, ordona lichidarea ziaristilor si colaboratorilor de la Europa Libera. 700 de ofiteri de securitate primesc misiunea sa aduca la tacere vocile cele mai critice la adresa regimului. Mor, unul dupa altul, in cativa ani, patru directori ai postului: Petru Bunescu, Noel Bernard, Radu Gorun si Vlad Georgescu. Ziaristii Cornel Chiriac si Emil Georgescu sunt injunghiati. Carlos Sacalul este unul dintre cei mai cunoscuti teroristi, aproximativ 20 de persoane pierzându-si viata în atentatele organizate de el în perioada 1973-1984 în mai multe tari.Printre actiunile lui Carlos, se numara si atentatul cu bomba, din 28 februarie 1981, de la postul de radio „Europa Libera“ din Munchen, la comanda lui Nicolae Ceausescu,
  Pe langa bombe si asasinate se infiltraza Europa Libera.
  O fisa a Se­cu­ri­tatii, spune ca Vladimir a plecat din Romania in noiembrie 1981 cu ajutorul UM 0617, Directia a II-a a Securitatii, Con­tra­spionaj economic. Este absolut evident ca acesta a ofiter sub acoperire in momentul plecarii.
  Ajuns cu mama sa în Franţa vorbeşte la Europa Libera împotriva dictatorului Ceauşescu şi a familiei sale. În curând acţiunea de înfiltrare intră pe linia moartă. Cererea sa de azil politic în Franta este respinsă ca şi cea de intrare în SUA . Intrând în filajul serviciului francez şi a celui american agentul Volodea se ascunde sau călătoreşte în vestul european cu un pasaport romanesc pe care scria Republica Socialista Romania, timp de 4 ani. In tot acest timp viza ai este reinoita cu regularitate timp in toata aceasta perioada. Cu alte cuvinte pentru ceilalti colaborarea la Europa Libera insemna crima si inalta tradare dar pentru Tismaneanu insemna prelungirea vizei “pentru eternitate “. Oare cat timp societatea romaneasca va accepta la varful statului un sobolan rosu , un spion cu nume sovietic adevarat Vladymir Tismanetky ?
  Robert Horvath Deva ziarist SUA
  http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com/

 9. World of Solitaire Says:

  lucia,

  de ce-l indemni pe Smolly, la rele? Cea mai apreciata prietena a mea, de mine, desigur, imi reproseaza vehementa, ca fiind ipocrizie,rautate, jignire, rau comunicational, distrugatoare de relatia noastra, si cate si mai necate!
  Sine ira et studio.

 10. Geocer Says:

  Frumos spus ! Pana acum te adaugasem doar la blogrollul de pe blogul meu rebusist. De azi te trec si la cel principal !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: