Ăla negru care sufla greu …

Îl mai țineți minte pe ăla negru la suflet care sufla greu după ce a fost fugărit la revoluție de muncitorii de la “1 Mai Ploiești” pentru că le sudase porțile … era ta-su dom’le !

Corneliu Anastase, tatăl actualului preşedinte al Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a rămas în memoria colectivă a prahovenilor ca singurul apărător al regimului ceauşist. Performanţa a fost omologată în 22 decembrie 1989, când Anastase, aflat în funcţia de director al Uzinei “1 Mai” Ploieşti, a sudat porţile întreprinderii pentru a împiedica ieşirea la revoluţie a muncitorilor. Gestul a provocat furia oamenilor, care l-au alergat pe străzi, hotărâţi să-l linşeze. Furia acestora nu era îndreptată numai împotriva porţilor sudate, ci şi împotriva omului Anastase, care se remarcase printr-o răutate fără margini la adresa subalternilor. Directorul de la “1 Mai” s-a dovedit a fi în 22 decembrie un bun alergător, scăpând ca prin urechile acului de mulţimea dezlănţuită. (preluare de la Cotidianul).

Mai multe amănunte pe cotidianul.ro

Și ăștia ziceau că ne scapă de comuniști …

Advertisements

16 Responses to “Ăla negru care sufla greu …”

 1. ROBERT HORVATH Says:

  BOMBA NUCLEARA ROMANEASCA DETONATA IN AFGANISTAN !

  O VESTE TERIFIANTA PENTRU INTREAGA LUME
  BEN LADEN A TESTAT “A DIRTY BOMB” ( O BOMBA ATOMICA IN MINIATURA )
  IN KUNAR , AFGANISTAN !
  – URANIUM PROVENIT DIN ROMANIA A FOST VANDUT CATRE BEN LADEN PRIN MAFIA UCRAINIANA ARATA UN RAPORT AL
  SERVICIULUI M 15 BRITANIC.//cbrayton.wordpress.com/2008/03/09/farc-sought-romanian-uranium-from-russian-mobster-with-israeli-passport/
  – BOMBA A FOST CREIATA DE OAMENI DE STINTA ROMANI RACOLATI DE MEMBRII ARABI AL SERVICIULUI SECRET ROMANESC.

  Noi amanunte despre intalnirea intre Leon Paneta si Traian Basescu.
  Daca primele 50 de minute ale intalnirii au fost tensionate dar acoperite de politetea diplomatica, in momentul in care Panetta a prezentat un document Britanic despre TESTAREA DE CATRE BENLADEN A UNEI BOMBE RADIOACTIVE IN MINIATURA ( DIRTY BOMB ) CREIATA DE OAMENII DE STINTA ROMANI CU URANIUM PROVENIT DIN ROMANIA discutia a devenit exploziva.
  “There are over 40 documented cases of persons attempting to purchase special nuclear material (stuff to make bombs) or tactical nuclear weapons on the Romanian black market
  – There are over 10 “suitcase bombs” missing from the Romanian nuclear inventory”
  Presedintele Roman Traian Basescu a negat orice amestec a statului roman in aceasta afacere., negand deasemenea autenticitate probelor prezentate. Cu totul pe neasteptate Directorul CIA declarand ” ca nu are timp de pierdut ” sa ridicat de la masa, spre stupefactia gazdelor si a plecat spre usa. spunand doar ca va trimite un raport Departamentului de stat despre cele discutate la Bucuresti. ( Sursa SRI participanta la discutie )
  BOMBA RADIOCTIVA ROMANEASCA DETONATA IN KUNAR
  AFGANISTAN !

  “By 2000 bin Laden had hired a large number of atomic scientists from Romania for $5,000 a month ” “They working in a highly sophisticated and well-fortified laboratory in Kandahar, Afghanistan.”
  Oamenii de stinta din Romania au lucrat intr-un program creiat de Sadam Hussein pentru creiarea unei bombe nucleare portabile. Programul a fuctionat pana la bombardarea facilitatilor de catre israelieni. Reintorsi in Romania ei au fost reactivati acum doi ani si trimisi in provicia Kunar. Actiunea a fost corelata de armata ” secreta a lui Basescu ” ofiterii arabi ai serviciilor romanesti.
  Specialistii romani au lucrat in laboratoare secrete alaturi de oameni de stinta rusi ,pachistanezi si turcmeni. In timpul experientelor un roman si-a pierdut vederea si alti doi au fost grav iradiati. Testul a fost un succes

  The report was based on previously undisclosed evidence released by the U.K. authorities, including intelligence reports from British agents who had infiltrated al Qaeda training camps in Afghanistan.
  MESAJUL ADRESAT CATRE PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU DE CATRE PRESEDINTELE OBAMA:
  DOCTRINA AMERICANA ESTE CLARA. CINE SPRIJINA, ASCUNDE SAU INARMEAZA PE TERORISTI ESTE CONSIDERAT TERORIST SI VA FI PEDEPSIT CONFORM LEGILOR SUA SI A CELOR INTERNATIONALE !

  Robert Horvath Ziarist de investigatie SUA
  Corespondenta speciala pentru Nipon Press

  http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com/

 2. harlau625 Says:

  Acum inteleg de ce otrava este atat de pornita contra pensionarilor si oamenilor de rand. Il razbuna pe tata-su ca a fost “persecutat” de muncitori, pentru ca a fost arestat si mitraliat Ceausescu. Nu se vede ca masurile luate de portocalii sunt pentru pedepsi poporul roman ca a facut o revolutie?

 3. lucia Says:

  Cu, sau fara trecutul lui tac’su,e dezonorant pentru acest popor ,ca aceasta mediocritate sa fie al treilea om in stat.

 4. matilda Says:

  Aşchia nu sare departe de trunchi ! Sfertodocta e în stare de orice pentru a-şi apăra idolul de la Cotroceni.

 5. World of Solitaire Says:

  Oare, cati din fugaritorii lui tac’su n-or fi votat-o? Oare cate lichele justitiare din blogosfera, n-or fi adus-o la putere? Oare de ce am nevoie de emetiral, cand vorbesc despre aceste probabilitati?

 6. Andi Says:

  Strașnic post, felicitări!

 7. Ce zori! « Andi Bob Says:

  […] hana no kumo / kane wa ueno ka / asakusa ka (1687), îi aparține lui Marius Chelaru, dar azi mi-a amintit – cu un dangăt prelung și tandru – de mirifica privire a lui Blaga: Ce flori de nori, […]

 8. Melcul atomic Says:

  Scuze ca scriu aici….interesat de un schimb de link ?
  Merci fain si o zi frumoasa 🙂
  http://melculatomic.wordpress.com

 9. Cristi Says:

  Bună ziua, vă trimit acest mesaj în speranţa unei colaborări de link exchange.
  Dacă sunteţi de acord, trimiteţi un mesaj cu numele blogului si adresa 🙂

  blogurile cu care doresc să fac acest schimb sunt :
  Titlu : Reţeta la reţetă
  Adresa : http://retetalareteta.blogspot.com/

  titlu : Cure de slabire
  adresa : http://curedeslabirenoi.blogspot.com/

  Numa bine 🙂

 10. Norocul Prostului ! « World of Solitaire's Blog Says:

  […] sfârşit, apropo de norocul prostului, din lectura comunicatelor, celei de a 4-a Puteri în stat, aflu cu deplină satisfacţie: Legea lustraţiei, a urii şi a dezbinării, cum mi s-a părut mie […]

 11. ROBERT HORVATH Says:

  REZILIEREA CONTRACTELOR MILITARE ALE ROMANIEI !

  Basescu are o companie care o conduce prin generalul Degeratu fostul lui asistent prezidential, Aflata in mijlocul Wall Street -uli el este sediul principal si “ambasada” mafiei romane de armament. Aici se cheltuiesc bilioanele de dolari ale statului roman si se incaseaza comisioanele de milioane pentru buzunarele lui Basescu si clica lui.
  http://www.mic-associates.com/ourteam44.php

  Tinand seama ca studioul meu de film a fost spart de doua ori iar sotia mea Kiyoko este urmarita la Tokyo, am hotarat sa deschid un razboi personal cu presedintele, care a declarat un razboi tuturor cetatenilor Romaniei.
  UN WATERGATE ROMANESC
  http://devanewyork.blogspot.com/2010/03/atacul-banditesc-impotriva-antenei-3-in_27.html
  IN CURSUL ACESTEI ZILE AM FACUT PRIMUL PAS …….ANUNTAND PENTAGONUL, DEPARTAMENTUL
  DE STAT, CONGRESUL SUA SI TOATE COMPANIILE INVOLVATE IN AFACERI DE ARMAMENT PRIN COMPANIA MIC ASSOCIATES, DE FAPTUL CA COMPANIA ( BASESCU -DEGERATU ) A INCALCAT EMBARGOUL AMERICAN SI ONU CU SUDANUL .

  On the webiste of MIC & ASSOCIATES 
  Gen. Constantin Degeratu
  Managing Director and CEO for Defense and National Security – MIC & Associates

  Retired four-star gen. Constantin Degeratu ended his tenure as Senior Security and Defense Advisor to the President of Romania Traian Basescu on December 31, 2009.

  General Degeratu will oversee, advise, manage and implement all aspects of Defense and National Security work from MIC & Associates in East Central Europe and worldwide, particularly with its US clients. 

  Stefan Minovici
  Founder and President of MIC & Associates

  See the company’s website below:

  http://www.mic-associates.com/ourteam44.php

  A Romanian-American journalist, Robert Horvath, says on his blog : http://devanewyork.blogspot.com/ that MIC & Associates will assist the U.S. companies in the sale of the equipment for the F-16s which Romania will buy to modernize its air fleet.

  He says MIC & Associated has been fined for breaking the embargo with Sudan. He posted the penalty notice below: 

  PENALTY NOTICE
  Dear Mr. Minovici:
  A Prepenalty Notice (“Notice”) , copy enclosed, was issued by the
Office of Foreign Assets Control (“OFAC”) to MIC & Associates (“Company”) for
 prohibited transactions relating to Sudan,
in violation of §§ 538.206 and 538.210 of the Sudanese Sanctions Regulations, 31 C.F.R.
Part 538 (the “Regulations”). The Notice proposed a penalty in the amount of $60,000 and advised Company of the right to
 make a written presentation to OFAC setting forth reasons why a penalty should not be imposed,
or if imposed, why it should be less than that proposed. Such written response was required to
 be made within thirty (30) days of the mailing of the Notice.
  Adam Szubin
Director
Office of Foreign Assets Control

  CONFORM LEGILOR SUA COMPANILE STATULUI AMERICAN NU POT
  INCHEIA CONTRACTE MILITARE CU COMPANII CARE INCALCA EMBARGOUL SAU AU LEGATURI CU STATELE CARE SPONSOREAZA TERORISMUL. SPER CA BANII REZULTATI DIN REZILIEREA CONTRACTELOR SA FIE INTREBUINTATI IN FOLOSUL PENSIONARILOR
  SI A COPIILOR CARE PLANG DE FOAME.
  Va urma
  Robert Horvath Cineast SUA
  http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com/

 12. mirko Says:

  si cum ce naste din pisica, sefa la deputati ajunge…dar sigur, tu stii mai bine 🙂

 13. Florin Matei Says:

  My name is Robertaaaa… Miorlăita!

 14. daurel Says:

  La fel ca toti ceilalti: servitori cu suflet de sclavi…

 15. rOBERT HORVATH Says:

  APEL CATRE SECURITATE !
  Nu am nici-o simpatie pentru aceasta organizatie ci dimpotriva. Am scapat de infernala ancheta securitatii dupa un an jumate de an fiind invinuit de inalta tradare, pentru transmiterea in occident a unui material filmat despre Ceausescu. Imediat dupa terminarea facultatii am fost trimis sa fac un film la Scornicesti . In sat a avut loc o nunta unde unde Ceausescu a vorbit in fata unor tovarasi despre …..o bomba atomica. Am scapat cu viata printr-o scrisoare adresata de Presedintele SUA. Carter.
  In ancheta ( securitatea era divizata din 1977 ) am cunoscut ” securisti buni ” care au incercat sa-mi salveze viata ” si cei rai ” care se pregateu sa-mi puna streangul pe gat. Cu alte cuvinte am cunoscut securitatea pe pielea mea atat la figurat cat mai ales la propriu.
  Cu toate acestea ma simt moral obligat sa spun doua mari adevaruri, fara de care socitatea romaneasca nu poate merge inainte,
  – Securitatea a reusit sa cuprinda cu anumite exceptii elita societatii romanesti. Fiecare valoare a cestei tari a avut intr-un fel sau altu relatii cu securitata. Acest lucru sa intamplat atat in Germania lui Hitler sau Rusia lui Stalin.
  – Securitatea a fost elementul hotarator in caderea si lichidarea lui Ceausescu.
  In aceste zile istoria se repeta, Basecu ca si Ceausescu a declarat razboi
  poporului roman. Asistam la o atmosfera prerevolutionara asemanatoare cu cea din …1989.
  In serviciile romanesti se gasesc oameni de tote felurile….Gasim patroti si oportunisti, oameni tineri care nu au cunoscut comunismul alaturi de ” vechea garda care are sansa de a-si sterge pacatele.
  Cunosc de la sursa faptul ca ” securistii ” sunt nemultumiti de faptul ca nu sunt lasati sa-si faca datoria devenind un fel de garda pretoriana a clicii Basescu.
  In concluzie ma adresez fiecarui om de bine din servicille romanesti sa arate demnitate si sa se alature poporului mereu jignit si acum infometat, exact ca in… 1989. .Cetateni acestei tari va vor recunoscatori si va vor strange mainile mainile iar copii vostrii vor fi mandrii de voi ! Dumnezeu sa va ajuta sa gasiti calea cea dreapta .

  Robert Horvath DEVA
  Cineast- New York

  http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com/

 16. Vania Says:

  Da, ei au condamnat comunismul… Şi-am întâlnit sifilitici care luau asta în serios, sau aşa pretindeau. Acum, mă cam amuz de cele 25%…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: