Miting la Cotroceni

ORIZONTAL :

1) Loc răcoros pentru Băsescu – Boală lungă … portocalie. 2) Fata tiranului …. cea cu vânzările anterioare – Muncitor în port … cum mă vrea Băsescu. 3) Oamenii președintelui – Nivel de tăiere a veniturilor … ceea ce e luat ca dijmă. 4) Găina claponului ! – Camarila din jurul președintelui. 5) Noi … goi ! – Puterea dorită de Băsescu (masc.pl.). 6) Mișcarea împotriva tătarului turcit – Arbust din marină ! 7) Păgânul la care se închină portocaliii – A cunoaște. 8.) Fetițele vesele ale președintelui. 9) Cârligul marinarului (o eroare, desigur) – Udrea Anastase – Pumnalul pe care ni l-a înfipt în spate tiranul. 10) A practica un sport marinăresc pe care îl recomandăm lui Băsescu (în mijlocul Mării Negre, desigur) – Cele care sunt în afara religiei. 11) Pește pe care i l-aș îndesa încet – Locul în care face politică amatorul de whisky.

VERTICAL :

1) Lighioanele portocalii – Meșter cârpaciul. 2) Membrii unui ordin (ne)cavaleresc – Draga de … care răspunde la ordinele președintelui. 3) Mișelul (fem.) – Totalitatea organismelor care trăiesc subteran. 4) Capul lui Anastase vrem ! – Cel care iese din rahat mirosind a roze. 5) Cum nu a fost nici o lege a lui Bok – Ce carte citește Băsescu (o găsiți în nume) ! 6) Singurul “dar” … oferit de Băsescu – Singurul cuvânt pe care i-l pot spune lui Băsescu. 7) Cațo ! – Țeapă pentru Băsescu și Bok. 8.) Pătatele parașutate în funcții de Băsescu – Asia ! 9) Genocidul pregătit de Băsescu (pl.) – Serie de “succesuri”. 10) Nonvalorile portocalii – Curelele late pe care ni le pregătește Bok. 11) Opusul răului întruchipat de Băsescu (fem.) – Osânza acumulată de portocalii.

Dicționar : INA, ANI, EDAFON.

Soluția :

13 Responses to “Miting la Cotroceni”

 1. Lilick Says:

  Foooarte frumos! :))

 2. daurel Says:

  Careul suplineste 44 de postari…Perfect!

 3. Vania Says:

  Dezleg mai greu, dar admir diagonala oranj…

 4. Viaţă ratată « World of Solitaire's Blog Says:

  […] “Mamă,  de acum, nu mă va mai răpi nimeni, de lângă tine!”. Clipind agitat din pleoape, Marina, nu scoate un sunet. Pentru ea, Călin murise odată cu  pierderea copilului. Pentru consolidarea […]

 5. Viaţă ratată « M's blog Says:

  […] “Mamă, de acum, nu mă va mai răpi nimeni, de lângă tine!”. Clipind agitat din pleoape, Marina, nu scoate un sunet. Pentru ea, Călin murise odată cu pierderea copilului. Pentru consolidarea […]

 6. O, tempora ! O, mores ! « World of Solitaire's Blog Says:

  […] mai sunt Doamne, căile PDL-ului ! La început, de stânga (FSN-ist), apoi, nu se ştie (democrat, înscris în […]

 7. rOBERT HORVATH Says:

  BEN LADEN IN ROMANIA
  ( RAPORT AL SERVICIULUI FRANCEZ )
  fragment
  Serviciul francez a descoperit ca compania Terom S.A. din Iasi au trimis la o banca din Franta, periodic, sume de ordinul milioanelor de dolari. Cercetarile au descoperint ca banca unde ajungeau banii, ar apartine celebrei familii Ben Laden. Documentele aflate in posesia serviciului francez dovedesc ca patronul Terom, sirianul Nanaa Ammar (37 de ani), a fi folosit mai multe firme-fantoma si, impreuna cu un cetatean arab care are un cont in Banca SBA (societate bancara araba din Paris si cu sucursale la Geneva, Limassol-Cipru si Damasc-Siria), a spalat sute de milioane de dolari, banii ajungand, se pare, la celebrul Ben Laden,seful AL QUEDA in a carei sfera de influenta se afla si Banca SBA.

  Conform raportului efectuat de expertii serviciului Terom SA, Ammar ar fi plimbat sume importante de bani prin mai multe firme – SC DA DULCE SRL, SC RACHEL 2002 SRL, SC COM PREST SERV etc. – banii fiind scosi apoi din tara prin contul de la Banca SBA – Franta, detinut de arabul Ziad Wazzan. Expertii francezi care au descoperit “caracatita financiara” de la Terom, scriu “Se constata ca Nanaa Ammar a avut in toate cazurile tangente si chiar implicatii directe cu aceste firme. In situatia firmei DA DULCE SRL s-a observat caa avut relatii directe cu firma Terom Iasi, ci doar prin interpusi, aceasta a inchis circuite financiare cu Ziad Wazzan din Franta, care la randul sau il imprumutase pe Nanaa Hassan (fratele lui Ammar) cu sume de bani in vederea creditarii SC Terom. Modalitatile prin care au circulat banii, modul in care au fost utilizati si scopul utilizarii constituie elemente certe ale infractiunii de spalare de bani”.

  230 DE MILIOANE DE DOLARI

  Expertii au descoperit ca intre Terom, care este cel mai mare producator roman de fire si fibre poliesterice, si Banca SBA, a fi transferat sume importante de valuta. In actul de sesizare se face clar legatura cu afacerile familiei Ben Laden: “Banca SBA (Societate Bancara Araba), la randul ei, face parte din grupul de banci aflate sub influenta familiei Ben Laden. Exista probe ca si prin intermediul acesteia s-a finantat terorismul international si ca o parte din aceasta finantare ar proveni si din relatiile economice cu grupul de firme mentionat”. . Pe de alta parte, Nanaa Hassan este acuzat ca prin folosirea de firme-fantoma si firme false cu sprijinul functionarilor de la RIB – Sucursala Mosilor, a transferat in afara Romaniei in cursul anului 2009 in total suma de 230 milioane USD.

  URMARITI PRIN INTERPOL

  Simtindu-se urmati fratele lui Nannaa, Hassan, implicat in afacerile de la Terom, a parasit tara, cu destinatia Siria. Fratele sau, Nannaa, a ramas o perioada in tara, pentru ca apoi sa dispara fara urma. Intr-o declaratie facura la SRI “Ar fi foarte bine sa am legaturi cu Ben Laden. Asta inseamna ca as fi un om important. Acum aud pentru prima oara de la d-voastra. Nu ma apuc eu de asa ceva. N-am bani depusi decat in bancile din Romania. N-am nici un ban pe afara”, declara sirianul. In ciuda interdictiei de a parasi Romania, sirianul s-a facut nevazut.
  Se pare ca nearestarea sa facut la insistentele unui apropiat al Presedintelui Romaniei Traian Basescu

  BASESCU UMBRELA PENTRU TERORISMUL INTERNATIONAL.

  Familia Ben Laden este considerata una dintre cele mai bogate din lume, avand afaceri in domeniul constructiilor, petrolului, bancar si comert in SUA, Europa si Asia. Dupa atacurile de la 11 septembrie de la New York, Osama Ben Laden a fost renegat in mod oficial de familia sa, dar, se pare, numai de fatada. Raportul francez dovedeste legatura intre serviciile romanesti si terorismilul international asigurat de ofiteri superiori de origine araba ramasi in organizatie de pe vremea lui Ceausescu.
  Va continua
  Robert Horvath for Nippon Press
  http://devanewyork.blogspot.com/

  http://www.devagallery.com/

 8. rOBERT HORVATH Says:

  CIA: IOANA BASESCU AGENT CUBANEZ
  Regimul Ceausescu i-a avut in solda pe arabii Abu Nidal, Abu Abbas si Abu Amar. Regimul Iliescu a cultivat relatii stranse cu arabii Mike Nassar, Kamel Kader, Zaher Iskandarani si Omar Hayssam. Parte dintre contrabandisti lucreaza pentru actualii teroristi.
  Ca sa nu ramana mai prejos de predecesorii Traian Basescu si-a tras propriii lui traficanti de tigari de origine araba, pe libanezul Wael El Ghadban si pe elvetianul de origine palestiniana Karim Allan Bandack .Contrabanda de tigari este pivotul central al sprijinului clicii Basescu pentru Ben Laden si terorismul international. Lucrurile au mers atat de departe ancat guvernul american declara acum 3 saptamani ca Bucurestiul este centrul financiar Al
  Queda prin sumele uriase de bani provenind din contrabanda de tigari.
  Filiera Cubano – araba
  Serviciul Secret Cubanez este unul din cele mai active de pe blog. In ultima vizita a lui Castro in Siria , Libia si Iran sa extins colaborarea cu serviciile respective.
  De aici legatura speciala cu membrii arabi ai servicilor romanesti.Aici sa pus pe piciore penetrarea la cel mai inalt nivel al unei tari care apartine NATO prin racolarea de catre serviciului cubanez DGI, a Ioanei Basescu fica Presedintelui Romaniei. DGI are un departament special pentru exportul celebrelor havane cubaneze. Sursele americane arata ca Ioana Basescu intretine legaturi comerciale cu Wael El Ghadban si Karim Allan Bandack. Ioana este reprezentantul societatii “Casa del Habanos”, de la Hotelul “Athénée Palace Hilton”.La Registrul Comertului din Cuba, firma Allanco Holding SA figureaza ca distribuitor de havane in Romania, prin presedintele ei, Karim Allan Bandack. Firma este doar o cortina de acoperire pentru agentii lui Castro in Europa.
  |n luna mai 2008, El Ghadban a calatorit cu pasaport romanesc in Cuba, unde a participat la o licitatie de havane. |n exact acelasi interval, Ioana Basescu a facut o vacanta de afaceri in Cuba, in compania lui Bandack, pentru a prelua reprezentanta “Casa del Habanos”. Aceasta calatorie a intrat in atentia serviciului american. Festivalul International de Trabucuri este o uriasa manifestatare internationala au participat cateva sute de producători din peste 40 de ţări. Renumitul festival conţine recepţii, vizite la plantaţiile de tutun şi diferite concursuri care sunt intrebuintate de DGI de racolare de spioni. Filajul a armarit-o pe Ioana Basescu pas cu pas. De această dată, în ultima zi a festivalului, marele absent a fost “El Lider Maximo “Este pentru prima dată cand liderul de la Havana nu a putut fi prezent, din cauza stării de sănătate.
  Intalnirea secreta dintre Fidel Catro cu agenti arabi la care a participat si Ioana Basescu a fost exrem de scurta . Discutile au continuat in prezenta generalului Armando Ocoa. CIA mentioneaza ca Fidel Castro este unul din cei mai bogati oameni de pe glob averea sa fiind in jurul de 550 milioane $ dar se pare cu banii plasati in Elvetia se ajunge la 999 milioane. O mare parte a fost obtinuta prin contrabanda de trabucuri si tigarii in jurul lumii. In concluzie Ioana Basescu si in special tatal ei , a intrat in colimatorul serviciilor occidentale, fara posibilitate de… scapare.

  Robert Horvath USA Corespondenta speciala pentru Nipon Press

  http://devanewyork.blogspot.com/

  http://www.devagallery.com/

 9. ROBErt HORVATH Says:

  FAMILILE VICTIMELOR ACTULUI TERORIST DE LA 9/11 AL DAU IN JUDECATA
  PE PRESEDINTELE ROMANIEI TRAIAN BASESCU !

  ACTUL DE ACUZARE CUPRINDE URMATOARELE :
  – ELIBERAREA DE CATRE STATUL ROMAN AL ECHIPEI DE REZERVA A ATACULUI DE LA 9/11
  -ELIBERAREA A SUTE DE TERORISTI PE BAZA UNEI INTELEGERI SECRETE
  INTRE SERVICIILE SPECIALE SI ORGANIZATIILE TERORISTE INTERNATIONALE.
  – BUCURESTIUL CENTRUL FINANCIAR AL QUEDA CONFORM UNUI DECLARATII OFICIALE A GUVERNULUI SUA TG-621: Treasury Designates Two Individuals for Supporting …

  Pentru atacul asupra World Trade Center sa pregatit o echipa de rezerva. Iata ce declara directorul SRI imediat dupa atacul de la 11 septembrie : Există cetăţeni bănuiţi de legături cu organizaţii teroriste în România, dar nu-i pot nominaliza. Au fost expulzate deja 70 de persoane în ultimul an. Am primit înştiinţări în legătură cu posibilele persoane de pe teritoriul României care ar fi bănuite, ca ca participând la atacul terorist din 11 septembrie, Ancheta se derulează”
-ECHIPA TERORISTA 9/11 DIN ROMANIA
Seful teroristilor Khaled Matar s-a născut în 14 octombrie 1961, în oraşul Rafah din regiunea Gaza, Israel. A venit în România la sfârşitul anilor ‘70, cu paşaport egiptean. 
A urmat un timp Facultatea de Drept din Cluj. Un văr de-al său a fost şeful serviciului secret al lui Yasser Arafat pentru fâşia Gaza. În ciuda eşecului de la universitate, Matar n-a renunţat la ideea de a înfiinţa o SCOALA DE PILOTAJ SI deschiderea unei TABERE DE ANTRENAMENT AL AL QUEDA de antrenament in Muntii Fagaras .ERA UN PILOT DE INALTA CLASA URMAND CURSURI DE PILOTAJ IN LIBIA LUI GADAFFI. Se deplasează periodic în vestul ţării, de unde trimite bani în străinătate, 
CALATORESTE IN EGIPT SI EMIRATELE ARABE. IN AFGANISTAN CUNOASTE PE BEN LADEN SI PRIMESTE INSTRUCTIUNI.
Intors in Romaniase mută la Bucureşti, de unde falsifică diverse acte pentru a trimite teroristi arabi în SUA, prin intermediul firmei sale; 
DE SI URMARIT ZILNIC DE SRI ESTE LASAT SA “FUGA’ IN USA. 
Este cautat in USA DE FBI Directoarea FBI pentru România, Gabrielle Berger, sa ocupat de acest caz.

  DAREA IN JUDECATA SA FACUT IN UNITED STATES DISTRICT COURT
  SOUTHERN DISTRICT OF NEW YORK
  – – – – – – – – – – –
  DEFENDANT : TRAIAN BASESCU BACKGROUND TO THE CONSPIRACY

  This Indictment were Federal
  crimes of terrorism, as defined in 18 U.S.C. § 2332b(g)(5),
  against the United States, citizens and residents of the United
  States, and their property.

  ACEASTA STIRE A FOST TRIMIEASA TUTUROR AGENTIILOR INTERNATIONALE
  DE PRESA.
  Robert Horvath Special pentru Nipon Press
  http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

 10. Aceeaşi …Mărie ! « World of Solitaire's Blog Says:

  […] sugerat Opoziţiei, în frunte cu conducerea ei, să dea exemplu  concret de decenţă pecuniară PD-Lului, prin renunţarea totală, sau parţială într-o proporţie comparabilă cu venitul mediu salarial […]

 11. rOBERT HORVATH Says:

  DUPA ARESTAREA IN SUA A 12 SPIONI RUSI
  URMEAZA INEVITABIL ARESTARE AGENTULUI ROSU
  VOLODEA TISMANETKY

  http://exploziv-news.ro/abc/575-in-timpul-mandatului-lui-iliescu-sobolanul-kgb-ist-tismaneanu-i-a-spart-casa-de-la-new-york-redactorului-sef-al-exploziv-news-acum-spionul-rus-se-afla-in-solda-lui-basescu-si-condamna-comunismul.html

  FBI

  International Operations Division – Joseph M. Demarest, Jr.

  In aceste zile cand presa si opinia publica este preocupata de spionii rusi infiltrati in SUA trimit atentiei dumneavoastra cazul spionului rus Vladimir Tismanetki. Actiunea de infiltrare a fost o actiune organizata de serviciul romanesc in colaborare cu cel sovietic .Surse absolut sigure documenteaza faptul ca infiltrareain SUA sa produs sub un nume fals cu un pasaport fals . In consecinta va adresez rugamintea de a deschide de urgenta o ancheta. Anexez documentele pertinente acestui caz,. Va rog a confirma primirea si numarul de inregistrare.
  Robert Horvath Cineast Jurnalist de investigatii -Cetatean american.

 12. rOBERT HORVATH Says:

  In calitate de ziarist de investigatii am cerut diferitelor agentii occidentale acces la documentele strict secrete ( nedesclasificate ) legate de spionajul sovietic si est -european .

  PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU A FOST AGENT AL SECURITATII
  SPECIALIZAT IN SPIONAJ INDUSTRIAL SI MILITAR.
  si a urmat doua luni cursuri de specializare la Centrul Baneasa .
  ( Cod A33-2 Rom )
  “Agentiile NAVROM-Romanian Shipping Company, erau repartizate intre DIE si DIA (Directia de Informatii a Armatei), si sefii acestora cooperau cu institutia care tutela agentia respectiva. Aceasta noua orientare a inceput in 1973, cand Ceausescu a semnat un decret strict secret (No. 363/1973) care, printre altele, autoriza NAVROM sa transporte “curier diplomatic neinsotit” al DIE si DIA pe navele agentiei. La scurt timp dupa aceasta, atat DIE, cat si DIA au inceput sa foloseasca NAVROM-ul pentru a aduce in Romania, in mod secret, echipamente de largi dimensiuni supuse embargoului. Aranjamentele se faceau atat cu sefii agentiilor NAVROM, cat si cu capitanii de nava care erau folositi cu prioritate pentru aceleasi sarcini. Printre numeroasele echipamente de embargo aduse secret in Romania de DIE mentionez: un tanc Centurion din Israel instalatii militare radar pentru joasa altitudine, din Anglia si Italia; o linie completa de fabricare a cristalelor epitaxiale pentru circuite integrate din Japonia. DIA a fost, de asemenea, prolifica.” Cod A33-2 Rom
  Semnat
  ION MIHAI PACEPA
  Iar intr- un alt document A36- 2 rom se spune Traian Basescu participated in a two-month intelligence and counterintelligence training session taking place at the Education Center for the Securitate in Baneasa in 1987-1989, while heading the trade representation of the Romanian Navrom in Anvers,
  ……………….. ( video testimony. )
  VA URMA UN ALT DOCUMENT CARE SE REFERA LA CONECTIILE DE LA ANVERS AL PRESEDINTELUI ROMANIEI CU SPIONAJUL SOVIETIC.

  Robert Horvath Special for Nipon Press

 13. brad Says:

  Excelent careu …!
  Nu am mai vazut asa ceva …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: