ANI…versata

– 5 iulie 2006 – este definitivat proiectul de lege privind înființarea Agenției Naționale pentru Integritate

– Adoptarea legii, însă, a fost grea – liderul grupului parlamentar liberal, Puiu Hașotti, a arătat că singura vinovată pentru întârzierea adoptării legii ANI este Monica Macovei și a criticat neprezentarea ei la dezbaterile din comisiile senatoriale. “A fost doar de două ori în plen și a doua oară mi-a zis, în timp ce o însoțeam, că ne urăște și ne detestă pe toți. Trebuie să reflectăm dacă Macovei si-a dorit într-adevăr să fie adoptată această lege“, a declarat Hașotti.

Se împlinesc deci patru ANI de la definitivarea proiectului de lege privind înființarea Agenției Naționale pentru Integritate. ANIversatei noastre inutile (lung prilej de vorbe și de ipoteze) îi dedic următorul careu.

ORIZONTAL :

1) Sărbătorire a împlinirii unui număr de ANI (pl.). 2) Fibră textilă din frunzele unei specii de cânepă exotică (capitala Filipinelor) – Pentru. 3) Unele care sunt de domeniul culturii clasice. 4) Țara tuturor posibilităților (nu, nu este vorba de SUA) 🙂 – Trompeta fără nasurile lungi ! 5) Lichele fără cele pleșuve ! – Desen cu imagini mișcătoare. 6) A interpreta un rol într-o piesă sau într-un film – A agăța. 7) Urbe (pl.) – Specie de arbore (arin). 8.) Miliardul care ne lipsește – Draga noastră inutilă … ANIversată aici.

VERTICAL :

1) Fluviu în estul Federației Ruse (C.S.I.) și nord-estul Chinei – Slujbă modernă. 2) Mâl (pl.). 3) Ostil. 4) Inocența pierdută – Serviciu impecabil (pl.). 5) Elena (din Troia) – Element prim de compunere savantă cu semnificația „de la început”, „cel mai vechi”. 6) Secreție lipicioasă specifică coniferelor. 7) Mister. 8.) Multe valuri, unde ?! – Expresia feței. 9) Bir ! – Tăbăcește pielea. 10) Meri în SUA.

Dicționar : ANIN, AMUR.

Soluția :

Advertisements

One Response to “ANI…versata”

 1. rhorvath Says:

  SCRISOAREA UNEI JURNALISTE JAPONEZE ADRESATE PRESEDINTELUI
  ROMANIEI TRAIAN BASESCU.
  Excelenta
  Va dau o veste proasta. Agentura securitatii condusa se dumneavoastra in Japonia sa prabusit.
  Totul a inceput a inceput in pe GINZA la un restaurant al securitatii Romane in capitala Japonei. Fara sa stiu acest lucru ne-am deplasat acolo acum doua seri cu un grup de prieteni. Scopul a fost petrecerea intr-o atmosfera romaneasca si punerea la punct a unui tur al Transilvaniei, urmand sa anunt familia mea din Romania de aceasta intentie.
La un moment dat vorbindu-se despre Ceausecu un prieten ( un important sculptor japonez ), facand o gluma a intrebat daca nu avem sub masa plasat un microfon. Si intradevar spre stupefactia generala gluma a devenit realitate. Sub masa era intradevar un microfon, conform unei tradiiti vechii ce pare de neschimbat chiar de o revolutie.
Am devenit atenta analizand cu atentie fetele de la alte mese. Datorita meseriei de fotograf posed o memorie vizuala excelenta. Nu dupa mult timp la un bar unde ne-am dus cu tot grupul, am recunoscut un individ care fusese la ‘” DARIE ”
Simtind ca sunt urmarita ca la New York ( Studioul este tinut sub observatie neintrerupt, …..au fost doua spargeri cosecutive etc ) am anuntat discret politia. A doua o zi o alta persoana care ma urmarea a fost retIinuta de politie. Persoana “retinuta” ,un cetatean japonez a inceput sa vorbeasca. Mi sa permis sa-i iau un interviu . El a relatat printre altele de intalnirea dumneavoastra cu spionajul romanesc cu ocazia vizitei dumneavoastra in Japonia si indicatile date. Ele reprezinta un atac frontal impotriva Imperiului Japonez si a cetatenilor ei.
  Va asigur . fara parerea de rau ,ca acest document va insemna sfarsitul carierei dumneavoastre politice.Concluzia cazului se regaseste in titlul acestui comentariu. Va rog confirmati primirea scriisorii si numarul de inregistrare.
KIYOKO HORVATH OSAKA ZIARIST JAPAN Date de contact personal.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: