Ieșim în stradă

Am fost cam bolnav și n-am prea ieșit din casă în ultimele luni. Dar trebuie să scăpăm de nenorociții ăștia (cum bine zice Lilick). Așa că vin și eu …

Advertisements

8 Responses to “Ieșim în stradă”

 1. Lilick Says:

  Super! 🙂

 2. mirko Says:

  raspuns pe fb, dar si aici: incerc si la mine, la tara, sa fac ceva…desi in acest oras nu se intimpla mai nimic 😦

  • Chat Noir Says:

   Nu se mai poate cu nenorociții ăștia … trebuie să scăpăm cumva de ei. Voi striga și pentru tine pe 10 octombrie 🙂

  • Lilick Says:

   Mirko, iti inteleg frustrarea si sa stii ca si la noi e acceasi, fata de cat de multi suntem in orasul asta si cat de putini reactionam, desi nimeni astazi nu mai poate spune ca e multumit. Totusi sa stii ca au fost oameni singuri, in orase de provincile sau strainatate, care au manifestat si ei cum au putut datile trecute. Si sa stii ca orice colt de tara e important, nu numai Piata Universitatii. Pentru ca avem (inca) internet, putem face poze, putem sa sa comunicam online. Am auzit multa lume spunand in ultimele zile “asa nu se mai poate”. Deci ne-am apropiat de acea limita pe care unii o resimt pana-n gat.

 3. mirko Says:

  @lilick
  o iau si pe mama, macar ca-i ziua ei, si tot iesim…

 4. harlau625 Says:

  Pai sa iesim! Crezi ca se va rezolva ceva? Au iesit 50.000 si tot au taiat salariile! Vor pune toata presa pe noi si vor spune ca avem pensii nesimtite, mai mari decat a profesorilor in activitate bla,bla, bla etc. Acest regim este de o nesimtire rara. Trebuia facut ceva care sa vuiasca presa internationala, sa fim bagati in seama si sa se gandeasca de doua ori inainte de a ne lovi. Nu stiu cum, insa trebuia facut ceva. Personalul navigant din aviatia civila s-au constituit intr-o organizatie care sa le apere drepturile, au dat in judecata guvernul si sunt pe cale sa obtina suspendarea legii 119/2010. Din pacate nu avem opinia publica de partea noastra. Trebuie sa luptam singuri cu regimul asta nenorocit a lui Basescu-Boc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: