S-o luăm la goană ? A început prigoana ?

Legea Prigoană (privind libertatea presei 🙂 )… sună ca dracu’. Otrava asta care vorbește peste toți încercând să acopere cu vocea ridicată pe toți ceilalți invitați nu merită decât disprețul meu. Cică-i vector de opinie … poate vectorul prostituatelor. Și ăsta vrea probe pentru tot ceea ce scriu. Merg să-i fac una. Că-l mănâncă grija de discernământul meu.

Advertisements

6 Responses to “S-o luăm la goană ? A început prigoana ?”

 1. Lilick Says:

  Vrea sa dea Taraf Tv la tot poporul. Plus emisiuni cu Bahmuteanca. Scarba asta care a adus maneaua in politica, nu poate sa reglementeze altceva decat groapa de gunoi.

 2. Prigoana vrea sa bage pumnul in gura presei scrise si online « Hai ca se poate! Says:

  […] Societate, Teo,  Plano 10, Supravietuitor, Transildania, World of Solitaire,  Razvan, Ioan Sorin, Chat Noir,  Mircea, Matilda, Gara pentru noi, […]

 3. Bilanţ | Ioan Usca Says:

  […] Chat Noir […]

 4. gelu Says:

  Prigoana = un gunoi(er), fiu de om al muncii dar cu 4 mil pensie motiv pentru care toate pensiile nesimtite care depasesc pensia tatalui sau trebuie taiate, sot al unei erudite moderatoare casatorita de n ori si strunita cu pliciul, tata de gunoi pe care il doare undeva de lege circuland cu permisul suspendat si in plus candidand din partea gunoaielor nationale avand in frunte pe “conducatorul iubit” reinventator al cenzurii staliniste si reprezentant de fraieri in parlament.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: