Profilaxie

ORIZONTAL :

1) Face scufundări în ape adânci. 2) Intrat pe calea aerului (fem.). 3) Cu paturi suprapuse. 4) Procesul de vânzare-cumpărare – A face dragoste cu sila. 5) Interpretat în stil propriu (pl.) – Jumătatea unui sextet. 6) A veni … dar nu cu mâna goală – Micul dobitoc. 7) A fi pupincurist ca Boc – Trunchi de con – Abis ! 8.) Punerea vorbelor în gura altcuiva – Brațul puternic al lui Armstrong ! 9) Algoritm pentru manieriști. 10) Sunt de groază – Pânză veche pentru artiști. 11) Albitul dinților – Luat de fraier.

VERTICAL :

1) Apt limitat la concentrare – Hidroabsorbant de bucătărie. 2) Uvertură prozaică. 3) Pus într-o lumină bună. 4) Asigură buna înțelegere între părți. 5) Eșec sportiv – A face ușor vânt. 6) Fac totul – Pentru totdeauna. 7) Cuvinte de dor – Îmbrăcăminte de corp. 8.) Prezentul continuu – Întâmpină cu SALVE – Opt spre zece (!) în serialul de luni (abr.). 9) Excită bila leneșă (pl.) – Prefixul pământului arabil. 10) Primii care au descoperit mișcarea de rotație a PĂMÂNTULUI – Rasă la sânge. 11) Înlănțuit la judecată .

Dicționar : ȚUCA.

Soluția :


One Response to “Profilaxie”

  1. ROBERT HORVATH Says:

    DOCUMENT :BASESCU AGENT RUS
    ROBERT HORVATH- CINEAST NEW YORK : LATUL SE STRANGE IN JURUL LUI TRAIAN BASESCU,……, POSTAREA PE BLOGUL INTALNIRE CU DAN VOICULESCU A UNOR DOCUMENTE TERMINALE PENTRU BASESCU. DOCUMENTE DIN ARHIVELE SERVICIULUI SECRET OLANDEZ SI AMERICAN CARE DOVEDESC CA BASESCU A ACTIONAT LA ANVERS CA DUBLU SPION ROMAN SI RUS..A CREIAT O PANICA TOTALA .VOICULESCU A FACUT IN PANTALONI……SI A ORDONAT CENZURAREA COMPLETA SI SUSPENDAREA DEPE BLOG. TOTI SUNT IN CARDASIE ….O APA SI UN PAMANT, ……..CONSPIRATIA IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN CONTINUA !
    DESCHIDETI ROBERT HORVATH DEVA BLOG
    http://devanewyork.blogspot.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: